Відомий український телеведучий отримав повістку

0
Відомий український телеведучий отримав повістку
Український телеведучий Тімур Мірошниченко, який буде кореспондентом на «Євробаченні» у Ліверпулі, отримав повістку. Про це пише 24 канал.

«Я військовозобов'язаний, офіцер, проходив військову кафедру в університеті. Це абсолютно нормальний процес - раз на декілька років ти мусиш приходити у військкомат. У 2006 році я склав присягу на вірність українському народові. Відтоді ходжу до військкомату. Так збіглося, що я був там у 2016 чи 2017 році, у 2021 і тепер знову запросили, щоб перевірити всі документи. Я сходив, зробив це», - сказав Мірошниченко.

Мірошниченка запитали, чи думав він про те, що йому доведеться піти на фронт.

«Всяке може бути. Звісно, що казати, що цього ніколи не станеться, я не можу. Бо ми всі не знаємо, що буде завтра. Все може бути», - сказав ведучий.

Мірошниченко розповів, чи випустять його за кордон після скандалу з коміком Щегелем, який втік з України та публічно цим хизувався.

«Перший пункт - відвідини військкомату. Наприклад, я востаннє був у військкоматі 6 березня цього року. Всі документи в порядку. Те, що я повернуся, ітак зрозуміло - в мене тут діти, родина, улюблена робота. Якби я дуже хотів, я б вже давним-давно був за кордоном. Але я люблю Україну і ніколи навіть не думав про те, що в найскладніші часи буду за кордоном. Звісно, ні. Але, якщо це культурно-дипломатична робота, то її теж має хтось виконувати. Я виконаю свою місію і повернусь. 13 травня фінал, 14 травня у Варшаві, 15 - в Україні. Все зрозуміло. А 17 в мене ефір, то я мушу бути вже в Києві», - додав ведучий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні