--> Британська розвідка назвала головні проблеми російської армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Британська розвідка назвала головні проблеми російської армії

0
Британська розвідка назвала головні проблеми російської армії
Російська армія, окрім величезних втрат на полі бою, має й інші проблеми, пов'язані з небойовими причинами. Найголовніша серед них – це масове пияцтво.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міноборони Великобританії в Twitter.

Британська розвідка зазначає, що нещодавно російські Telegram-канали поширили інформацію про "надзвичайно високу" кількість інцидентів, злочинів і смертей, пов'язаних із вживанням алкоголю серед окупаційних військ.

Розвідка додає, що іншими причинами небойових втрат також є погане володіння зброєю, ДТП та переохолодження. Проте, мабуть, російські командири вважають головною проблемою масове пияцтво серед солдатів.

"Оскільки пияцтво поширене здебільшого російського суспільства, воно довгий час розглядалося як прийнята частина військового життя, навіть під час бойових дій", - йдеться у зведенні розвідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні