5 найгірших варіантів манікюру

0
5 найгірших варіантів манікюру
Ручки - це візитна картка кожної дівчини, тому вони повинні бути доглянутими, привабливими і з красивим манікюром. Однак дівчата часто забувають про те, що мода змінюється, і той манікюр, який був в тренді кілька років тому, вже неактуальний, пише УНІАН.

Дизайн на одному пальці
Такий манікюр був в тренді дуже довгий час, адже дизайн на безіменному пальці був певною "родзинкою". Однак зараз в моді геометричний манікюр або написи чи не на кожному пальці, а ось класичний манікюр з квітковим принтом на одному пальці має вже безглуздий вигляд.

Вензель
Раніше, коли вибір дизайнів був обмеженим і майстри тільки вчилися малювати на нігтях, в моду увійшли вензелі. Багато років тому вони здавалися верхом мистецтва, проте зараз їх краще уникати, адже є багато інших стильних дизайнів.

Стрази
Не секрет, що дівчат часто порівнюють з папугами, а все через їхню любов до всього блискучого. Якийсь час ми чи не на кожен палець клеїли стрази, щоб наш манікюр був максимально помітним. Зараз же прийшов час відмовитися від цього дизайну, адже він має дуже строкатий і зовсім нежіночний вигляд.

Ліплення
Найчастіше ліплення робили на довгих нігтях і поєднували його з французьким манікюром. У сучасному світі досі можна зустріти такий манікюр, але зараз його називають "сільським". Придивіться краще до однотонних покриттів, які тільки прикрасять ваші ручки.

Неоновий гель-лак
Яскраві відтінки гель-лаків ідеально підходять для літа, проте саме від неонових варто відмовитися. Вони тільки зіпсують ваш образ, особливо якщо вам за 25 років. Будьте стриманішими при виборі кольору, і ваші ручки вам віддячать.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні