Ще одна категорія чоловіків зможе виїхати закордон

0
Ще одна категорія чоловіків зможе виїхати закордон
Поки в Україні триває воєнний стан і загальна мобілізація, військовозобов'язаним чоловікам заборонено виїжджати за кордон. Однак є й ті категорії громадян, яким виїзд дозволяється.

Серед них і ті, хто вже стоїть на обороні нашої Батьківщини від російського вторгнення - військовослужбовці. Ця категорія чоловіків може покинути країну, поки триває воєнний стан, однак лише за деяких умов, пише Телеграф.

Існує лише два випадки, з огляду на які військові мають право легально перетнути державний український кордон, а саме:

Якщо військовослужбовець має поранення або потребує лікування чи реабілітацію за кордоном.

В такому випадку при собі він повинен мати направлення на лікування в іншій країні, а також офіційний лист від Міністерства охорони здоров'я про те, що іноземна установа приймає громадянина України на лікування.

Якщо військовий їде на спеціалізоване навчання
Цей дозвіл діє для громадян, які проходитимуть воєнний вишкіл за кордоном. Набір документів для такого виїзду - стандартний: паспорт, військовий квиток, дозвіл на виїзд тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні