Новинки на ринку еко-транспорту потрясні електромобілі Вольво*

0
6
Новинки на ринку еко-транспорту потрясні електромобілі Вольво*
Наприкінці минулого року презентували новенькі електромобілі Вольво – модель Volvo EX90, яка вже є на ринку. Це революційний флагман, який змінив уявлення про можливості електрокарів і вже став предметом бажань поціновувачів потужних, комфортних та стильних авто. Детальніше – у нашому огляді, із підготовкою якого допомогли експерти компанії Nсars.

Новий стильний дизайн



Електрокар отримав вже знайомий витончений силует із чітко вираженими гранями, як це характерно для шведського автопрому. Проте певні відмінності все ж є. Решітка радіатора відсутня, а діодні фари із тонкими формами Т-образного виду візуально нагадують новенький Polestar 3. Від останнього Вольво також позичив платформу SPA2. Більшість матеріалів, які використовуються для створення корпусу, вторинно перероблені – ще один аспект турботи про навколишнє середовище.

Салон у скандинавському стилі та потужна комплектація



Салон створений у традиційному скандинавському стилі – трендовому у світі дизайну. Усередині він має тонкий дисплей віртуальної панелі приборів, великий тачскрін портретного формату із діагоналлю 14,5 дюймів. Усі мультимедіа працюють на базі платформи Google Android.

Кросовер став більш просторим у порівнянні із XC90, при цьому залишається семимісним.

Технології безпеки



Шведський бренд чудово попрацював над системою безпеки електрокара. Розробники стверджують, що ризик серйозного ДТП став меншим на 20%. Кросовер отримав системи автоматичного гальмування, може розпізнавати розмітку та сліпі зони. Навіть у базовій комплектації наявна інноваційна система полуавтономного управління, заснована на можливостях камер, сенсорів і сканеру LiDAR. Вони здатні розпізнавати пішоходів на відстані до 250 метрів. Окрім того, електроніка може оцінити стан водія і попереджає, якщо помічає ознаки втоми чи поганого самопочуття.

Технічні характеристики



Перейдемо до найцікавішого – робочих параметрів електрокара. ТОПова версія отримала повний привід і два двигуни, а акумулятор місткістю 111 кВт∙ч забезпечує дальність ходу до 600 кілометрів на одному заряді. Наявна система швидкої зарядки, у цьому режимі поповнити 80% батареї можна всього за 35 хвилин. А ще акумулятор у цих електромобілях має два напрямки дії – тобто якщо у вашій оселі відсутнє світло, машина забезпечить живлення для освітлення і роботи побутової техніки. Дуже зручно. Також представлені моделі із більш лаконічною комплектацією, на один двигун і з літій-іонними акумуляторами меншої місткості.

Зацікавлені у покупці новенького кросоверу Вольво? Тоді вам потрібно звернутись у компанію Nсars. Професійна команда допоможе привезти електрокар одразу із заводу, що дозволить непогано зекономити на покупці. При передзамовленні чекати доставку обраної моделі авто потрібно всього 60 днів. Надаються офіційні юридичні гарантії, а головне співпраця проходить абсолютно прозоро. Більше інформації - на сайті Nсars.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні