Ці два знаки Зодіаку у квітні можуть зійтися з колишніми

0
Ці два знаки Зодіаку у квітні можуть зійтися з колишніми
Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в квітні 2023-го можуть наступити на ті ж граблі і відновити стосунки зі своїми колишніми коханими. Між ними знову закрутиться бурхливий роман, пише УНІАН.

Овен
Ви абсолютно випадково можете зустрітися зі своїм минулим коханням. Між вами відразу ж спалахне іскра - та сама, яка була при найпершій вашій зустрічі. Вам складно буде стриматися і розійтися різними сторонами.

Тому, ймовірно, що між вами знову зав'яжеться спілкування, яке переросте в більш серйозні стосунки. З одного боку ви будете щасливі, а з іншого будете відчувати неоднозначні почуття, пов'язані з побоюванням з приводу того, що ви знову можете не зійтися у тих питаннях, через які розлучилися з партнером минулого разу.

Скорпіон
А ось Скорпіони спеціально можуть підлаштувати зустріч з екс-коханим. Ймовірно, ваші почуття ще не охололи і ви хотіли б все повернути. Тому і шукаєте можливість, щоб побачитися, поговорити, розставити всі крапки над "і".

Що ж, доля буде до вас прихильна, тому вже в квітні вам вдасться здійснити задумане. Але все буде залежати не тільки від вас. Якщо ваш екс-партнер відчує, що щось змінилося, що ви все так само його кохаєте, то і сам захоче повернутися до вас. А якщо ні, то може тримати вас на відстані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні