--> На борту літака померла жінка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На борту літака померла жінка

0
На борту літака померла жінка
Пасажирка рейсу Jet2, який прямував до Великої Британії, померла на борту літака.

Рейс LS756 з Тенеріфе до аеропорта Манчестера видав попередження приблизно за три години польоту в ніч проти 2 квітня після того, як жінці була потрібна медична допомога, пише ТСН.

Повідомляється, що перед трагедією її вели до вбиральні.

Свідки розповіли про "емоційні" сцени на борту, коли пасажирці стало зле і вона потребувала термінової допомоги медпрацівників, коли літак почав знижуватися над Кельтським морем.

Один з пасажирів розповів, що за декілька годин польоту чоловік допомагав жінці, з якою він був, сходити до туалету:

"Вона мала досить поганий вигляд і перебувала у скрутному становищі. Члени екіпажу поговорили з ними, і якоїсь миті їм довелося вкласти її перед дверима, де є місця з додатковим простором для ніг. Її запитали, наскільки їй боляче, щоб вони могли це передати капітану. Бортпровідники зробили оголошення та запитали, чи є будь-який медичний персонал на борту. Потім літак різко повернув праворуч, і стало ясно, що щось змінилося, і нам треба було негайно приземлитися".

Жінка знепритомніла. На борту був кисень і дефібрилятор, тож їй почали проводити серцево-легеневу реанімацію, яка тривала близько години.

"Повітряна швидка допомога і друга машина швидкої допомоги чекали на нас, коли ми приземлилися, і вони швидко підняли сходи і винесли її з борту літака на ношах", - повідомив свідок.

Після того, як літак приземлився, на борту сказали, що потрібно було дозаправитися, оскільки поліція розмовляла з персоналом Jet2 на місці події. Згодом літак знову злетів і приземлився в Манчестері близько 22:00.

У своїй заяві компанія Jet2 підтвердила, що пасажирка на борту померла, і подякувала членам екіпажу, а також клієнтам, які були готові надати допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні