У Луганській області загинув 19-річний військовий. ФОТО

0
У Луганській області загинув 19-річний військовий. ФОТО
У боях за Україну в Луганській області загинув Микола Бонтя з Житомирщини, якому було всього 19 років. Через це оголошено траур в Гришковецькій територіальній громаді, пише 24 канал.

У Бердичівській військовій районній адміністрації повідомили, що 29 березня під час виконання бойового завдання поблизу Білогорівки на Луганщині загинув Микола Бонтя. Народився він у 2003 році.

Як зазначила місцева влада Бердичева на Житомирщині, війна в Україні стала найкривавішою та наймасштабнішою з часів Другої світової війни – "просто зараз на нашій землі зійшлися у двобої світло та пітьма, правда і брехня, свобода та диктатура".

«Жорстокі та криваві бої сьогодні точаться на території України, на теренах нашої держави йде війна не лише за територію, свободу чи незалежність. Ціна цієї битви – приборкання агресора та мир і спокій надалі на усій планеті. На жаль, свобода і справедливість здобувається кров'ю новітніх героїв», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зазначимо, що Бонтя Микола Петрович жив у селищі Гришківці. Пішовши на фронт, став гранатометником першого аеромобільного батальйону військової частини А 2120.

«Жодними словами не вгамувати біль втрати. Пішов від нас у засвіти юний воїн: мужній, хоробрий та відважний. Вклоняємося звитязі українського героя, що здобув гідне місце у рядах небесного воїнства. Низький уклін та вдячність за твій подвиг, козаче», - написали в адміністрації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні