30-річний чоловік жорстоко вбив жінку та підпалив її квартиру

0
30-річний чоловік жорстоко вбив жінку та підпалив її квартиру
У Хмельницькій області 30-річний місцевий житель вбив пенсіонерку, а щоб замести сліди - підпалив квартиру, повідомили в Хмельницькій обласній прокуратурі.

На лінію "102" надійшло повідомлення, що на одній із вулиць обласного центру з квартири, де проживає жінка похилого віку, йде дим. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила у квартирі тіло 80-річної власниці.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Він був знайомий із пенсіонеркою, адже раніше жив по сусідству. Пенсіонерка впустила знайомого до помешкання, а той побив її та задушив.

"Чоловік викрав понад 20 тисяч гривень, ювелірні вироби, техніку та документи, після чого зачинив непритомну жінку у квартирі та підпалив житло", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків поліцейські вилучили у зловмисника крадені речі та документи. Наразі він перебуває під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні