33-річному волинянину світить до 10 років позбавлення волі: що сталося

0
33-річному волинянину світить до 10 років позбавлення волі: що сталося
На Ківерцівщині поліція затримала 33-річного волинянина за підозрою у вчиненні грабежу.

Інцидент трапився учора ввечері, 5 березня, по вулиці Соборності у Ківерцях, – повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Поблизу місцевого магазину зловмисник вихопив із рук 54-річного жителя Луцького району сумку з документами і мобільним телефоном та втік.

На місце пригоди виїхали оперативники та слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що до вчинення грабежу може бути причетний 33-річний місцевий житель. За місцем проживання чоловік був відсутній.

«Під ранок, внаслідок проведених оперативно-пошукових заходів, зловмисника затримали. У нього вилучили речі потерпілого. До слова, затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Після оголошення волинянину підозри у вчиненні інкримінованого злочину, вирішуватимуть питання про обрання йому запобіжного заходу. Зловмисникові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні