В одному з регіонів рф ввели режим контртерористичної операції. ВІДЕО

0
В одному з регіонів рф ввели режим контртерористичної операції. ВІДЕО
В російському регіоні Інгушетія чергова перестрілка силовиків зі злочинцями - вже третя за останній тиждень. В регіоні введено режим контртерористичної операції з 3 квітня 2023 року. Причиною стала численні сутички, пише Телеграф.

Спочатку 27 березня стався напад на пост дпс рф, згодом по дільничних, які проводили пошук злочинців, також відкрили вогонь. Остання перестрілка почалася вночі на 6 квітня. Злочинців намагалися затримати, але вони відстрілювалися. Вбиті двоє поліцейських. Ще шестеро поранені, двоє з них у важкому стані.

За даними росЗМІ, стрілкам вдалося втекти, їх посилено розшукують. Наразі відомо про вже трьох загиблих російських поліцейських та вісьмох поранених.

Стрілки засіли в покинутому домі в одному із місцевих сіл Зязіков-Юрт Малгобекського району Інгушетії. Їх щонайменше троє, до облоги залучили спецназ.

В чому була першопричина нападу, а також чого намагаються досягти стрілки наразі невідомо. До контртерористичної операції долучили військових.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні