На Рівненщині чоловік зарізав ножем вагітну дружину

0
На Рівненщині чоловік зарізав ножем вагітну дружину
На Рівненщині 27-річний чоловік зарізав вагітну дружину. Попередньо, злочин він вчинив під час сварки, яка сталась між подружжям. Від ножових поранень шиї 20-річна потерпіла загинула ще до приїзду медиків. Відомо, що зловмисника, який намагався втекти з місця, затримали правоохоронці. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Про загибель 20-річної доньки поліцію повідомила її матір. 54-річна мешканка села Дроздинь зателефонувала до поліції близько 01:00 у четвер, 6 квітня, пише Захід нет.

«Поліцейські встановили, що того дня між подружжям, які проживали у селі Старе Село, сталася чергова сварка. 20-річна дружина, яка була при надії, поїхала до батьків у село Дроздинь. Услід за нею приїхав і 27-річний чоловік. Після чергового з’ясування стосунків він зайшов за нею у спальню узятим на кухні ножем і наніс, попередньо, три удари в шию дружині», – повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Від травм жінка померла ще до приїзду медиків. Зловмисник, який був у стані алкогольного сп’яніння, із місця втік. Втім, його на околиці села оперативно розшукали працівники карного розшуку та доправили до відділення поліції.

Чоловіка затримали та відправили у СІЗО. Вирішується питання про вручення йому підозри за ч.2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство вагітної жінки). Санкція статті передбачає як мінімум десять років ув'язнення, а максимально – довічний термін.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні