Українська ведуча хоче виїхати з рф, але боїться побоїв свекра, - блогер

2
Українська ведуча хоче виїхати з рф, але боїться побоїв свекра, - блогер
Опальна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко хоче виїхати з країни-агресора, але боїться свого свекра. Таку заяву зробив блогер Богдан Беспалов.

На своєму YouTube-каналі він попросив глядачів анонімно розповісти йому, що вони знають про життя Тодоренко. На прохання відгукнувся підписник, який раніше співпрацював з батьком чоловіка співачки - Михайлом Топаловим, пише УНІАН.

Інсайдер розповів, що близько спілкується з друзями телеведучої, тому знає, які "скелети" зберігаються в її шафі. За його словами, Тодоренко залежить від сім'ї свого чоловіка, в тому числі і фінансово.

"Тодоренко зараз живе в страху. По-перше, Топалови її жорстко б'ють морально. По-друге, іноді колотять... Регіна роздуплилася тільки зараз. Вона намагається закріпитися на росТБ в надії отримати фінансування Кремля, відпрацьовуючи методичку пропаганди. Єдиний вихід - забирати дітей і таємно залишити країну. Але, як мені каже подруга Регіни, вона боїться батька Влада. Занадто великі зв'язки, і її дістануть звідусіль", – переказав Беспалов слова свого інформатора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сноха в расєї - особа специфічна. її мають всі кому нє лєнь
Відповісти
А вона нам тут потрібна? Вона свій вибір зробила!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні