Вперше за 130 років у родині народилася дівчинка. ФОТО

0
Вперше за 130 років у родині народилася дівчинка. ФОТО
17 березня у Керолін та Ендрю Кларків зі США народилася донька. Поява дитини це завжди важлива подія, проте для цієї родини поява дівчинки на світ є унікальною.

Одрі зламала систему і стала першою дівчинкою в родині за 138 років, пише Мета.

Американка вперше дізналася про те, що в родині Ендрю не було дівчинки понад 130 років, коли вони почали зустрічатися. Спочатку вона навіть не повірила йому.

Керолін розповіла:
"Я попросила його батьків підтвердити цю інформацію, і вони сказали: "О, так, у нас не було дівчинки по прямій лінії". У нього були дядьки та двоюрідні брати, у яких були дівчатка, але в його родоводі не було жодної".

2021 року в Керолін стався трагічний викидень. Коли сім'я дізналася про нову вагітність, то вони були у нестямі від щастя. Пара розповіла, що щаслива, що в них народилася здорова дитина і їм все одно, хлопчик це чи дівчинка.

Жінка додала:
"Те, що це була донька, стало просто вишенькою на торті".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні