Парі на весілля подарували музичну систему з вибухівкою: загинув наречений

0
Парі на весілля подарували музичну систему з вибухівкою: загинув наречений
В Індії загинули наречений та його брат.

Трагедія сталася внаслідок потужного вибуху акустичної системи, яку подарували на весілля Хемендрі Мераві, пише ТСН.

Як виявилося, такий презент приніс на свято колишній нареченої. Музична система вибухнула невдовзі після того, як її підключили до мережі у будинку пари в районі Кабердхем. У результаті, в домі зірвало дах та стіни.

Поранення також отримали четверо інших членів сім'ї, зокрема, 18-місячну дитину.

Стало відомо, що техніку начинив вибухівкою колишній коханець нареченої. За даними місцевої поліції, Сар'ю Маркам розлютився через весілля. Чоловік, який був одружений та виховував двох синів, хотів, щоб вона стала його другою дружиною.

"Маркам спочатку збрехав дружині Мераві, що він неодружений. Після того, як вона дізналася правду, вона відмовилася вийти за нього заміж. Але він погрожував їй. Маркам встановив бомбу у домашній кінотеатр та подарував його молодятам, щоб убити їх. Він використовував аміачну селітру, бензин та порох, витягнуті з петарди. Він запакував їх у подарункову упаковку, щоб уникнути будь-яких підозр. Вибух стався, коли систему було увімкнено", - повідомили в поліції.

За словами правоохоронців, Маркам раніше працював на заводі з виробництва кам'яних дробарок, де навчився робити вибухівку із аміачної селітри.

33-річного чоловіка заарештували в сусідньому штаті Мадх'я-Прадеш 4 квітня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні