Президент Бразилії запропонував Україні відмовитися від Криму

1
Президент Бразилії запропонував Україні відмовитися від Криму
резидент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва, який зібрався "мирити" Україну з росією, запропонувати Україні віддати Крим окупантам, щоб закінчити війну, пише Телеграф.

"(Путін - Ред .) Не може захопити територію України. Можливо, ми обговоримо Крим. Але про те, що він ще вторгся, він повинен подумати... Зеленський теж не може хотіти всього... Світу потрібен спокій... Ми повинні знайти рішення", - заявив президент Бразилії

У свою чергу, у США також заговорили про український півострів. Так, державний секретар США Ентоні Блінкен сказав, що рішення про повернення Криму має ухвалювати президент Володимир Зеленський як глава держави з огляду на волю українців.

"Україна – демократична країна. Президент Володимир Зеленський несе відповідальність за керівництво країною… Але він також має бути відкритим до волі українців", – сказав Блінкен.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
крім Криму ще може нирку дати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні