Експерт розповів, як будуть тікати росіяни під час контрнаступу ЗСУ

0
Експерт розповів, як будуть тікати росіяни під час контрнаступу ЗСУ
Військовий експерт Олег Жданов вважає, що "жестом доброї волі" можна буде назвати ситуацію, коли ми дійсно прорвемо фронт і контрнаступ буде розвиватися успішно.

Про це він сказав на своєму Youtube-каналі, пише ТСН.

За його словами, на війні може відбутися повторення херсонського чи харківського варіанту. За його словами, йдеться про обвал оборони і хаотичний відступ російських військ.

"Так, будуть окремі осередки спротиву, тому що вони там будують лінії оборони в тому плані, що командний склад, звичайно ж, буде намагатися виконати задачу. Але наскільки вони будуть вмотивовані? Аби не сталося так, що командир буде заважати відступати, а його просто пристрелять і бігтимуть далі. Тому я думаю, що в такій оперативній глибині сухопутний коридор буде за Мелітополем, ближче до Бердянська. Навряд чи там хтось виказуватиме спротив. Якщо ми будемо туди підходити, то буде масований відступу", - висловився експерт.

Наразі, наголосив Жданов, відкритим є запитання, що буде на порядку денному в окупантів, - це масова евакуація.

"Ще ж бігтимуть колаборанти, на дорогах створяться затори, залізниця буде під контролем ЗСУ. Тож там не буде кому думати про спротив", - висловився він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні