У Німеччині почали виселяти українських біженців

1
У Німеччині почали виселяти українських біженців
Українських біженців у Берліні почали виселяти з готелів та хостелів у зв'язку із початком туристичного сезону. Їх переводять у доступне житло.

Куди доводиться переселятися біженцям у німецькій столиці, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Tagesspiegel .

Куди переселяють біженців із готелів у Берліні
У Берлін з початку квітня прибувають тисячі туристів, які бронюють кімнати в готелях та хостелах. Тому біженцям доводиться звільняти місця.

Багатьом українцям доводиться переїжджати до приміщення колишнього аеропорту Тегель, у терміналах та наметах якого стоять ліжка. Загалом центр розрахований на прийом 4800 біженців.

Щодня до німецької столиці прибувають 70 біженців, понад 2000 людей щомісяця. Новоприбулі біженці, які мають подавати заяву на отримання притулку, переїжджають до колективного житла, наприклад, на території колишнього аеропорту Темпельхоф.

Влада Берліна заявляє, що не зможе відкрити більше постійних об'єктів до кінця травня.

Контракти з 6 хостелами закінчилися наприкінці березня.
Наприкінці березня закінчилися контракти з шістьма хостелами в Берліні, звідки довелося виїяти 650 біженцям. Деякі самостійно кудись переїхали, декого переселили до іншого житла, але 480 людям довелося переїхати до Тегеля.

Наразі в готелях та хостелах перебувають 962 біженці, у тому числі 722 українці. Там влада виявила різні варіанти продовження контрактів. В окремих випадках розміщення певних категорій біженців можливе до кінця року.

Переселення біженців на візках виявилося найбільшою проблемою. Наприклад, у модульних будинках, куди їм доводиться переїжджати, немає пристосованих санвузлів. В аеропорту Тегель у терміналі С є безбар'єрні туалети та душові, медичні ліжка, чергують лікарі. З січня аеропорту Тегель спеціального догляду потребували 24 біженці.

Також у готелях називають інші складні випадки, які потребують особливої ​​уваги при переселенні – люди з онкологією, діалізом, травмами. Найважче поселити таких людей у ​​пристосованому житлі разом із їхніми сім'ями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Готель для власника це прибуток. Прибуток - це податок державі. Податок державі - це допомогу ЗСУ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні