--> Стало відомо, кому з українців підвищать пенсії на 1200 гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, кому з українців підвищать пенсії на 1200 гривень

1
Стало відомо, кому з українців підвищать пенсії на 1200 гривень
У квітні пенсіонерам, що працюють, перерахували пенсії. Втім для того, щоб здійснити перерахунок потрібно отримати дані про сплачені внески із зарплат у першому кварталі цього року, які можуть бути із запізненням, пише 24 канал.

У квітні українці отримали перерахунок пенсій. Цікаво, що працюючі пенсіонери, які вийшли на пенсію зі стажем у 35 років і мали виплату близько 7 тисяч гривень, можуть розраховувати на перерахунок у 1 200 гривень.

Чому не усі пенсіонери отримають доплату у квітні
У Пенсійному фонді заявили, що перерахунок у квітні можна отримати лише, якщо є дані про сплачені внески із зарплат у першому кварталі 2023 року. Втім вони можуть надходити із запізненням. Отже, перерахунок фактично нарахують не у квітні, а у червні.

Важливо, що у червні українці зможуть отримати доплату, як за червень, так і за травень та квітень.

Однак для кожного працюючого пенсіонера розмір перерахунку буде індивідуальним. Все через те, що у когось може бути вища зарплата, а у когось нижча.

Хто має право отримати перерахунок у квітні
Пенсіонери, що працюють, станом на 1 березня здобули право на перерахунок, отримавши 24 місяці стажу. Або ж з моменту призначення пенсії чи попереднього перерахунку пройшло два роки.

До слова, щоб дізнатися свій розмір підвищення, потрібно ваш збільшений на два роки стаж в роках помножити на 1% та розрахунковий розмір зарплати. Йдеться про відношення власної зарплати до середньої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обіцянка цяцянка а дурному радість
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні