Де в Україні весь тиждень будуть лити дощі

0
Де в Україні весь тиждень будуть лити дощі
Найближчого тижня в Україні знову буде багато опадів. Дощі очікуються практично кожен день. У найближчі кілька днів спостерігатиметься поступове підвищення температури, пише УНІАН.

У п'ятницю, 14 квітня, очікується найтепліший день тижня, проте вже на вихідних знову трохи похолоднішає. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Отже, початок тижня в Україні буде похмурим і відносно теплим. Місцями на заході, а також у Житомирській та Кіровоградській областях пройдуть дощі. На заході країни буде найпрохолодніше, +10°...+14°, на півночі і в центральній частині повітря прогріється до +12°...+15°, а на сході та півдні стовпчики термометрів покажуть +13°...+16°.

У вівторок, 11 квітня, на заході та півночі України вже очікуються сонячні прояснення. На півдні, південному сході та місцями на заході пройдуть дощі.

У середу, 12 квітня, дощі поширяться практично по всій країні і трохи знизять температуру. Так, найхолодніше буде на півночі, +9°...+11°, на заході очікується +10°...+13°, до +14° - у центральній частині, на півдні стовпчики термометрів покажуть +9°...+14°, а на сході очікуються температурні контрасти від +11° до +17°.

В середині тижня, 13 квітня, погода трохи стабілізується. Опадів стане менше, а температура підніметься на градус-два.

У п'ятницю, 14 квітня, в Україні стане ще трохи тепліше. На заході повітря прогріється до +16°...+17°, на півночі буде близько +14°...+15°, на сході +13°...+14°, в центрі України очікується від +11° до +17°, а на півдні потеплішає до +13°...+18°.

Дощі в цей день місцями капатимуть на заході, а також на сході і північному сході країни.

На вихідних в Україні знову почнуться дощі. До кінця тижня переважатиме похмура погода. Температура на заході буде +11°...+16°, на півночі очікується +13°...+14°, на сході і в центрі - до +14°...+16°, а на півдні стовпчики термометрів покажуть +15°...+17°. Лише в Криму потеплішає до +19°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні