Чому не помирає путін

0
Чому не помирає путін
Колишній радник Офісу Олексій Арестович розповів, що президент рф володимир путін поки тримається при владі, тому що на нього працює потужна кремлівська медицина, пише ТСН.

"Його підтримує доволі пристойна кількість росіян, на нього працює вся номенклатурна верхівка. Тому путін живе - цинічний і дуже впевнений в собі негідник. А це, скажімо так, сприяє продовженню його життя.

Але потрібно розуміти, що такі режими, вони лише на перший погляд виглядають дуже міцними, а потім за три дні зникають. Як свого часу за три дні зник Радянський союз після ГКЧП. Хоча усім здавалося, що СССР буде існувати ще як мінімум років 50. Так і тут. Можливо ми завтра прокинемося, а там у Москві вже звучить "Лебедине озеро", а генерали заявляють: "Оказался наш отец, не отцом, а сукой". Всім би дуже цього хотілося", - сказав Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні