Куди зникла Оля Фреймут

0
Куди зникла Оля Фреймут
Українська телеведуча Ольга Фреймут, справжнє прізвище якої Коник, була неабияк затребуваною та популярною на телебаченні у 2010-х роках.

Знаменитість працювала на різних провідних українських телеканалах, вела популярні шоу та мала чималу армію прихильників. Однак згодом популярність Олі почала згасати. Після 2020-го року ведуча взагалі не з'являється на телебаченні та майже нічого про себе не розповідає.

Зникнення Олі Фреймут з радарів публічності
Після 2018 року кар'єра телеведучої пішла на спад. Фреймут стала ведучою шоу "Оля", яке було адаптацією відомого американського формату "Шоу Елен Дедженерес". Однак проєкт виявився неуспішним і його закрили через місяць.

Вже 2020 року Фреймут взяла участь у проєкті "Танці з зірками". Хоч перемогу ведучій вибороти не вдалося, утім Оля разом зі своїм партнером Іллею Падзіною протрималася до 10 прямого ефіру.

Після "Танців з зірками" Оля зникла з радарів публічності. Час від часу знаменитість лише нагадувала про себе у соцмережах, а також давала на YouTube-каналах інтерв'ю та вчила правил етикету, через що іноді стала героїнею мемів.

Де зараз Оля Фреймут та чим вона займається
Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Фреймут взагалі стала уникати публічності. Ще до початку російського вторгнення ведуча разом з двома дітьми поїхала до Франції, де вона хотіла святкувати день народження, яке мало відбутися 25 лютого.

Нині Фреймут перебуває у Великій Британії, де у неї є родичі. Вона живе там з дітьми - сином Валерієм та донькою Євдокією. Подейкують, що чоловік Олі - Володимир Локотко - теж з ними.

За кордоном Фреймут не сидить без роботи. У Великій Британії Оля працює у газеті Sunday Expres, пише у щотижневу колонку новини про Україну.

Ведуча від початку повномасштабної війни майже нічого не публікує у своїх соцмережах, а особливо щось із особистого контенту. Час від часу знаменитість ділиться дописам про війну в Україні та інформує про різні благодійні збори коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні