Деяким українцям перестануть платити песнію

0
Деяким українцям перестануть платити песнію
Через війну чимало українських пенсіонерів виїхало за кордон. Однак, якщо громадяни виїхали не на тимчасове, а на постійне місце проживання, тоді Пенсійний фонд України може припинити виплачувати пенсію, пише 24 канал.

Хто може позбутися пенсії
Ті пенсіонери, які виїхали за кордон на постійне місце проживання, можуть бути позбавлені виплат пенсії. У Пенсійному фонду пояснили, що у таких випадках міграційна служба повідомляє про оформлений виїзд. Після цього припиняється нарахування коштів.

Однак, пенсіонери мають право подати заяву до ПФУ для отримання пенсії. При цьому, їм потрібно надати документи про виїзд на постійне місце проживання.

Таким чином, вони можуть отримати пенсію за 6 місяців, рахуючи з місяця, наступного за місяцем зняття з обліку за місцем проживання.

Після перемоги України над оосією, кількість військових може суттєво скоротитися. Це може призвести до того, що надходження до Пенсійного фонду зменшаться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні