Українців попередили про небезпеку від росіян на Великдень

0
Українців попередили про небезпеку від росіян на Великдень
В оперативному командуванні "Південь" не виключають, що на Великдень російські окупанти можуть завдати ракетного удару по Україні.

Хто повідомляє: керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі програми Вечірній Львів.

За словами Наталії Гуменюк, українцям варто бути готовими до можливої атаки, адже росіяни мають тяжіння до сакральних дат та святкових днів.

"У них є таке в ментальності, в поведінці і ми спостерігали це не один раз, що вони час від часу намагаються завдавати ураження з тим, щоб максимально боляче зробити місцевому населенню. Зокрема, людям, які мирно мешкають у своїх домівках. Досить згадати тільки Вербну неділю цього року, коли був удар по Запоріжжю або удар напередодні Великодня минулого року", - зазначила військова.

Гуменюк також закликала українців у святкові вихідні не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та спускатися в укриття, щоб не наражати себе на небезпеку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні