У Страсну п'ятницю підпалили церкву «Різдва Пресвятої Богородиці». ФОТО

0
У Страсну п'ятницю підпалили церкву «Різдва Пресвятої Богородиці». ФОТО
14 квітня невідомі підпалили двері в церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. Пожежу загасили. На місці працюють правоохоронці, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Інцидент трапився о 4:20 ранку. Полум'я загасили за 10 хвилин.

За адресою Івана Павла ІІ в цегляній церкві виникло загоряння. Внаслідок пожежі знищено двері з однієї сторони на площі 4 метри квадратні, а також з зовнішньої сторони на площі 1 метр квадратний.

За даними Львівської міської ради, на місці підпалу знайшли зв'язаний одяг, що ймовірно став причиною загоряння.

"У Страсну п'ятницю отримуємо новини про підпал церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ на Сихові. Храм, біля якого Папа Римський Іван Павло II під час візиту до Львова 2001 року спілкувався з нашою молоддю. Це міг вчинити тільки лютий ворог нашого народу. Усіх винних обов'язково знайдуть. Вони мусять бути притягнуті до відповідальності. Дякую рятувальникам, які спрацювали оперативно, та не дали досягнути трагічних наслідків для святині", - зазначив Максим Козицький.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні