31-річна жінка вивихнула коліно та раптово померла. ФОТО

0
31-річна жінка вивихнула коліно та раптово померла. ФОТО
Британка Джемма Гарріс померла за декілька тижнів після того, як вивихнула коліно, пише ТСН.

Інцидент стався в листопаді, коли вона розважалася на дівич-вечорі. Деякий час 31-річна косметологиня лікувала травму у медзакладі. Втім, попри це її коліно було набряклим.

Жінка не зверталася більше до медиків та планувала переїзд до свого коханого. Але 16 січня Джемма раптово знепритомніла, у неї зупинилося серце. Як виявилося, жінка померла від тромбів у нозі та грудях. Згусток крові утворився якраз внаслідок травми.

"Насправді ми ніколи не думали, що це станеться через вивих коліна, але це сталося. Я не думаю, що хтось із нас знав, які симптоми тромбів чи якісь побічні ефекти", — сказав Джозеф в інтерв'ю WalesOnline.

Чоловік також розповів, що приблизно за тиждень до її раптової смерті Джемма забронювала для пари відпустку-сюрприз у Римі.

Згадуючи Джемму, він додав: "Вона була чудовою. Вона була найкращою. Ви не можете описати її словами, тому що при першій зустрічі з нею ви відчуєте, що знаєте її дуже давно. Дуже домашня та приземлена. Вона допоможе будь-кому".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні