Чи є загроза ракетних ударів на Великдень: прогноз Повітряних Сил

0
Чи є загроза ракетних ударів на Великдень: прогноз Повітряних Сил
Українцям варто бути готовими до обстрілів з боку РФ кожного дня та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Про це в ефірі телемарафону сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише Фокус.

"Їхня духовність нам всім прекрасно зрозуміла. Для них немає нічого святого, тому вони можуть зробити різні провокації і на ці свята і попереду ще їхні скрєпи первомайські, дев'ятимайські й так далі. Треба до цього готуватися, бути пильними берегти себе", - сказав Юрій Ігнат.

Він додав, як приклад, що РФ іноді "не виправдовує очікувань". Так, українці очікували масованого ракетного удару на річницю російського вторгнення, а Росія завдала ударів 9 березня.

Юрій Ігнат запевнив, що Повітряні сили ЗСУ, як завжди, будуть робити все можливе, щоб мінімізувати ці загрози та закликав громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні