На війні загинув 28-річний Герой України. ФОТО

0
На війні загинув 28-річний Герой України. ФОТО
У боях проти російських загарбників загинув 28-річний український герой Артур Асадов. Батько хлопця воює на стороні російської армії.

Про загибель захисника повідомив український кінорежисер та продюсер Любомир Левицький у Фейсбуці, пише UAportal.

"Це неймовірно добрий та завжди веселий хлопець з нашого продакшена. Вже рік на обороні України. Ком в горлі, не можу сказати ні слова. Йдуть найкращі... Артур ми твої боржники", - йдеться у повідомленні.

5 квітня 2023 року військовий опублікував у Instagram пост із заголовком: "Якщо я раптом помру на війні (Не збираюся, але раптом!). Отже, хочу вас усіх попросити не робити петицію про присвоєння мені Героя України".

За словами Артура, "всі хто на полі бою - всі герої". Він вважав, що відзнака Герой України має "видаватися за визначні та героїчні вчинки".

"Померти на війні, це не героїчний вчинок…. Це чин, до якого повинен бути готовий кожний воїн", – додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні