--> Українці можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 6600 грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українці можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 6600 грн

0
Українці можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 6600 грн
В Україні з 18 квітня відновлять прийом заявок на отримання грошової допомоги від ООН. Виплати на одну особу становитимуть 6600 грн (їх поділять на три частини), передають Патріоти України.

"Нагадуємо, що зараз реєстрацію тимчасово припинено з технічних причин. Пункти збору даних працюють у будні для проведення консультацій щодо відповідності критеріям Програми, а також щодо інших доступних сервісів захисту та допомоги і подальшого прийому заявок", – зазначили в організації.

Хто може отримати допомогу:

внутрішньо переміщені особи (ВПО) від 24 лютого 2022 року;
ті, хто постраждав через російську агресію в таких областях: Дніпропетровська, Полтавська, Одеська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернігівська, Сумська;
люди, які повернулися до своїх місць постійного проживання після вимушеного переміщення.

Крім того, на допомогу може претендувати сім'я, яка має лише одного з батьків (або батько, або матір) з одним або більше дітьми віком до 18 років або з людьми похилого віку (55 років і старші); сім'я, очолювана одним одиноким/кілька одиноких людей похилого віку (55 років і старші) або людиною похилого віку з однією дитиною або кількома дітьми віком до 18 років); прийомні сім'ї, які займаються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (документально підтверджені).

Крім того, їхній дохід має становити менш ніж 5400 грн на одного члена сім'ї. Якщо ви були зараховані на фінансову допомогу в розмірі 2220 грн/ос./місяць від іншої агенції ООН/гуманітарної організації, ви не можете бути зараховані на допомогу УВКБ ООН. Це той самий вид допомоги, який реалізують різні агентства.

Ті ВПО, які вже надали свої дані для включення до програми грошової допомоги УВКБ ООН, отримають свої виплати за умови, що вони не отримували грошової допомоги від іншої організації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні