Чому не можна прибирати хлібні крихти зі столу рукою

0
Чому не можна прибирати хлібні крихти зі столу рукою
Часто люди скидають зі столу хлібні крихти рукою. Порушуючи дану прикмету, людина може накликати на себе біду, пише Styler.

Що може статись
Вважається, якщо прибрати крихти зі столу руками, то такі дії можуть призвести до серйозних конфліктів у сім’ї.

Якщо при цьому залишки впали на підлогу, сварок не уникнути. Крім цього, слід зазначити, що у випадку, якщо робити так постійно, то негативна енергія вийде за межі дому.

Загалом крихти зі столу можна зібрати ганчіркою і струсити в раковину або висипати в годівницю для птахів. Дуже важливо, щоб вони не впали на підлогу.

До того ж ні в якому разі не можна закидати на стіл ноги та використовувати його замість стільця. На обідньому столі ніколи не повинні знаходитися сторонні предмети.

Стіл у кухні призначений тільки для прийняття їжі - не для рукоділля та малювання. Згідно з прикметою, можна отримати серйозне покарання.

До того ж не можна залишати залишки хліба після вечері до ранку. Це може призвести до захворювання, погіршення здоров’я та невдач.

Як привернути удачу
Вважається, що для того, щоб залучити фінанси у будинок, необхідна купюра, яку потрібно покласти під скатертину.

Також, щоб привернути в будинок щастя, варто виключити будь-які сварки, які можуть відбутися за столом. Завжди потрібно пам'ятати, що у столів особлива енергетика, і будь-який негатив вони вбирають швидко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні