Гороскоп на 17 квітня: день, в який кохання піднесе величезний подарунок

0
Гороскоп на 17 квітня: день, в який кохання піднесе величезний подарунок
У цей день виникне багато неприємних ситуацій, коли доведеться активно захищати свої межі та проявляти гідність у конфліктних стосунки, пише Сансація.

Овен
Не відмовляйте собі в маленьких задоволених. З них складається наше життя, і якщо ви не уважно поставитися до свого самопочуття, це можу вам аговкнутися згодом.

Телець
Від вас чекатимуть взаємності, але ви можете так її і не надати. Не насміхайтеся з інших та проявіть більше емпатії до чужих страждань.

Близнюки
Не бійтеся говорити про свої почуття з близькими людьми. Ви можете втрачати зв’язок з реальністю через сильні переживання та любовні хвилювання.

Рак
Для вас відкриються абсолютно усі двері, але не факт, що ви захочете ними скористуватися. Ви пройшли довгий шлях та піднялися у рівні.

Лев
Не залишайте собі простору для нераціональних тривог. За можливістю зверніться за підтримкою до рідних, яким ви дійсно довіряєте.

Діва
Діви, ви перевершите свої очікування, і навіть очікування свого найближчого оточення. Дійде продумано і стратегічно.

Терези
За вами уважно слідкують чоловіки, які можуть мати любовний інтерес до вас, або ж мріють скласти вам конкуренцію. Так чи інакше поводьтеся дуже обережно.

Скорпіон
Скорпіони, вам не вистачає любові та романтичних переживань. Ви можете заповнити цю пустоту не тільки реальними стосунками, але й медій ними матеріалами. Інколи варто діяти обережно.

Козеріг
Вам доведеться звикнути до думки, що не все може відбуватися та розвиватися за вашим планом. Але це зовсім не означає, що вам не сподобається розвиток подій.

Стрілець
Ви почуєте зізнання, яке може перевернути ваш світ. Не поспішайте з відповіддю, адже декілька місяців згодом ви повернутесь до цього дня.

Водолій
Вам доведеться звикнути до нових реалій, але дана ситуація не протриває досить довго. Будьте уважними до своїх партнерів там не дозволяйте собі зайвих зауважень.

Риби
Від вас очікуватимуть на потужну підтримку, і ви будете в змозі її дати. Але все буде залежати лише від вашого бажання та залученості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні