Під час пожежі у житловому будинку загинуло 16 людей

0
Під час пожежі у житловому будинку загинуло 16 людей
У дубайському еміраті Рас-ель-Хайма у суботу, 15 квітня, спалахнула масштабна пожежа в одній із квартир житлового будинку, в результаті якої загинуло 16 осіб і дев'ять отримали поранення.

Про це пише Khaleej times, передає ТСН.

Влада опечатала будинок та прилеглі будівлі з міркувань безпеки.

Мешканці кварталу розповіли, що стали свідками пожежі на четвертому поверсі, яку, на їхню думку, спричинив несправний кондиціонер.

"Ми спочатку помітили вогонь, який обмежувався горінням кондиціонера. Проте за кілька хвилин ми почули удар... ймовірно, вибух конденсатора змінного струму. Невдовзі вогонь поширився, і ми побачили клуби диму", – розповів очевидець.

Мешканців нижніх поверхів рятувалися від пожежі сходами. А людей, які проживали на четвертому поверсі та вище, рятувальники діставали за допомогою драбин та мотузок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні