--> Чи знав Медведчук про вторгнення рф в Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи знав Медведчук про вторгнення рф в Україну

0
Чи знав Медведчук про вторгнення рф в Україну
Підозрюваний у держзраді екснардеп Віктор Медведчук міг знати про плани Росії щодо повномасштабного вторгнення до України, припускають екссоратники політика. Водночас інших колег Медведчук переконував, що "вторгнення не буде", пише РБК-Україна.

"Я чув, що декого він нібито попередив про те, що їм варто від'їхати, не пояснивши причини. Але він мені цього не говорив", – розповів нардеп від "Платформи за життя та мир" Нестор Шуфрич, який був у складі фракції ОПЗЖ.

Водночас деяких колег із фракції Медведчук переконував, що вторгнення РФ не буде. Однак соратників проросійського політика змусив засумніватися раптовий від'їзд до Білорусі 18 лютого дружини Медведчука - Оксани Марченко.

"У багатьох із нас тут також залишалися сім'ї, діти. Чи міг він хоча б сказати "вивезіть сім'ї"? Так, міг, але не сказав", – висловив своє обурення один із ексчленів фракції ОПЗЖ.

Ще одне джерело видання з табору ОПЗЖ розповіло, що Медведчук начебто передавав Кремлю "намальовану" соціологію про те, як сильно в Україні люблять Росію. Співрозмовник також сказав, що політик разом з іншими "яструбами" - заступником голови Радбезу РФ Дмитром Медведєвим та головою Держдуми В’ячеславом Володіним, які прагнули ескалації, - могли підбурювати президента Володимира Путіна до війни.

"Максимум, що міг зробити Медведчук – це хіба що навести на когось порчу", - заперечив ще один нардеп із колишньої ОПЗЖ.

Він також висловив сумнів у тому, що політик міг переконати когось у проросійських настроях по всій Україні.

"Адже там також є свої розвідки, які давали Путіну якісь довідки. На підставі їхніх даних і ухвалювалося рішення. Зрозуміло, що ці відомості були результатом хибних і чимось корупційних дій російських спецслужб", - заявив один і колишніх депутатів ОПЗЖ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні