Провідник потяга перевозив ухилянтів за кордон у вентиляторі вагона

0
Провідник потяга перевозив ухилянтів за кордон у вентиляторі вагона
Правоохоронці Хмельниччини затримали залізничника, який незаконно вивозив ухилянтів за кордон, ховаючи їх у вентиляційній шахті поїзда.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

"Провідник пасажирського вагона організував схему незаконного переправлення ухилянтів від мобілізації до Польщі. Для цього підшуковував громадян призовного віку, які мали намір нелегально виїхати з країни. У потязі він переховував своїх "клієнтів" у вентиляційній шахті службового купе. Переправляв їх за кордон поза митним та прикордонним контролем", - йдеться у повідомленні.

Вартість такого "квитка" становила від 2 до 3 тис. доларів.

Залізничника затримали в одному з пунктів пропуску на Львівщині. Йому оголосили підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Крім того, чоловікові вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

Водончас у Державній прикордонній службі уточнили, що йдеться про 46-річного працівника залізниці

"Для реалізації послуги трансферу провідник, на момент проходження контролю, заховав чоловіка у спеціально облаштованому сховку свого купе. Однак під час огляду потяга закордонного прямування "vip-пасажира" було виявлено. Як з’ясувалось, "квиток" для ухилянта коштував понад 85 тис. гривень", - додали прикордонники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні