На війні загинув учасник українського рок-гурту. ФОТО

0
На війні загинув учасник українського рок-гурту. ФОТО
На війні загинув учасник популярного рок-гурту SilverTown з Кам'янського Андрій Касенюк, який боронив Україну у званні командира відділення артрозвідки.

Про це повідомили на сторінці гурту SilverTown у Facebook.

"Вчора Андрій не вийшов на зв'язок, його більше з нами немає. Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо. Андрій завжди залишиться в нашій пам'яті в наших серцях, у своїх творах, у відзнятих кліпах. Вічна пам'ять тобі, Брате! На таких як ти, витримала країна! ТИ ГЕРОЙ, СПРАВЖНІЙ ГЕРОЙ!" - повідомили колеги Андрія Касенюка.

Вони зізнаються, що це дуже важка втрата для кожного, хто знав музиканта.

"Сказати що це важка втрата для кожного з нас, це не сказати нічого! Він був чи не єдиним у колективі хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту. Він не шкодував гроші на творчість, купував багато дорогого музичного обладнання, потім змінював його. Він дуже хотів випустити альбом, постійно усіх пінгував, роздавав рушійні копняки, організовував увесь процес від накопичення до мастерингу", - додають вони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні