--> Коли в Україні закінчаться дощі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли в Україні закінчаться дощі

0
Коли в Україні закінчаться дощі
Найближчими днями в Україні збережеться нестабільна погода з великою кількістю дощів. Проте під впливом антициклону опадів ставатиме все менше, тож наприкінці тижня дощі йтимуть лише у Криму, пише УНІАН.

Погода 20 квітня
У четвер, за прогнозом синоптика, в Україні очікується хмарна та нестійка погода. Пройдуть дощі, вдень у Криму та більшості південних областей - сильні дощі. Лише у північних областях та на Поліссі без істотних опадів. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +4…+9 °С, вдень +12…+17 °С, подекуди до +20 °С.

Погода 21 квітня
Перед вихідними, за словами Ігоря Кібальчича, дощова погода утримається у південних, центральних, східних, вдень також у західних областях. У північній частині та на Поліссі без опадів. Вітер буде переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +4...+9 °С, вдень +12...+17 °С.

Прогноз погоди на вихідні
У суботу, 22 квітня, за словами синоптика, дощова погода очікується у південних та східних областях. На решті території України під впливом молодого антициклону опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +3…+8 °С, вдень +12…+17 °С.

У неділю, 23 квітня, вже по всій території України, за винятком Криму, очікується суха та малохмарна погода. Вітер ослабне та буде змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Вночі повітря охолоне до +2…+7 °С, а вдень прогріється до +15…+20 °С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні