У Луганській області загинули батько та син. ФОТО

0
У Луганській області загинули батько та син. ФОТО
На Луганщині героїчно загинули батько та син з Чернігівщини - 42-річний Олександр Костюк та його 21-річний син Дмитро.

Про це йдеться в матеріалі сайту "Факти та коментарі".

Останній бій для батька та сина відбувся 20 березня біля населеного пункту Білогорівка. Повідомляється, що того дня з самого ранку супротивник обстрілював та штурмував українські позиції. Попри значну чисельну перевагу ворога, Олександр та Дмитро билися до останнього, знищивши вісім ворогів. Олександр встиг дати сигнал для побратимів висунутись на підкріплення. Завдяки цьому позиція була утримана, а окупантам, які зазнали втрат, довелося відступити.

Але батько та син у тому бою вижити не змогли. Третій боєць, який був в окопі, отримав поранення, він живий. Поховали батька і сина 29 березня на чернігівському цвинтарі Яцево.

До повномасштабного вторгнення 42-річний Олександр Костюк займався ремонтом автомобілів, працював водієм. Його 21-річний син Дмитро після строкової служби планував відкрити власний бізнес з ремонту мобільних телефонів і комп’ютерної техніки. Солдати Костюки одразу після 24 лютого стали на захист рідного міста у складі зведеного підрозділу територіальної оборони. Спочатку несли службу в районі Чернігова Масани, а потім біля Киїнки. Після втечі окупантів з Чернігівщини пройшли курси бойової підготовки та стали інструкторами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні