У селі водій авто збив двох неповнолітніх на мотоциклі

0
У селі водій авто збив двох неповнолітніх на мотоциклі
Поблизу Красилова що 53-річний водій ВАЗ збив двох підлітків, які їхали на мотоциклі. За даними поліцейських, за кермом водій автомобіля перебував п’яним. Хлопці віком 17 та 14 років отримали різні травми, старший перебуває у травматологічному відділені місцевої лікарні. За скоєне водію загрожує до трьох років позбавлення волі із забороною сідати за кермо на п’ять років.

Як у середу, 19 квітня, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, ДТП сталася неподалік села Волиця Красилівської тергромади ввечері у вівторок, 18 квітня. Попередньо правоохоронці встановили, що 53-річний мешканець села Дубище за кермом ВАЗ зіткнувся із мотоциклом «Спарк», за кермом якого перебував 17-річний мешканець села Волиця.

«Внаслідок аварії водій мотоциклу отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Красилівської багатопрофільної лікарні. У 14-річного пасажира мотоцикла, за попередньою інформацією, діагностували перелом пальця», – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що за кермом воді перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Водій перебуває у СІЗО, йому загрожує до трьох років позбавлення волі із забороною сідати за кермо на п’ять років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні