Синоптики назвали області, у яких 21-22 квітня буде небезпечно

0
Синоптики назвали області, у яких 21-22 квітня буде небезпечно
В Україні продовжується весняне водопілля. Через це синоптики Укргідрометцентру оголосили у багатьох областях помаранчевий та червоний рівні небезпечності.

Зокрема, ІІІ рівень небезпеки оголошено у у Чернігівському районі Чернігівської області та на Черкащині, де затоплення будуть у ряді населених пунктів на Кременчуцькому водосховищі, пише УНІАН.

Також у м. Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області утримуватиметься затоплення заплавних територій та відмічатиметься часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок. Тут оголошено ІІ рівень небезпеки - помаранчевий.

Така ж ситуація очікується на Кременчуцькому, Кам'янському, Дніпровському водосховищах у Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській областях. Там також оголошено ІІ рівень небезпеки.

За даними Укргідрометцентру, можливе початкове затоплення заплавних територій на Каховському водосховищі у ряді населених пунктів у Запорізькій, Дніпропетровській та Херсонській областях (ІІ рівень небезпеки - помаранчевий).

21 та 22 квітня очікується проходження максимального рівня водопілля на Десні біля с.Макошине. Оглошено ІІ рівень небезпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні