Неймовірна історія кохання 24-річної жінки та 85-річного чоловіка. ФОТО

0
Неймовірна історія кохання 24-річної жінки та 85-річного чоловіка. ФОТО
Американське подружжя з різницею у віці в 61 рік неабияк спантеличило користувачів Мережі.

24-річна Міракл зі Старквіля, штат Міссісіпі, США, одружена з Чарльзом Погом, якому 85 років, пише ТСН.

Попри різницю у віці, пара хоче вдатися до ЕКЗ, сподіваючись вперше стати батьками. Жінка мріє народити двох дітей, попри те, що знає, що швидше за все переживе свого коханого. Чарльз на десять років старший за діда своєї дружини.

Міракл та Чарльз познайомилися 2019 року, коли вона працювала у пральні самообслуговування. Пара швидко потоваришувала.

За рік, у лютому 2020-го, агент з нерухомості на пенсії освідчився медсестрі.

Міракл каже, що її мама, 45-річна Таміка Філліпс, та 72-річний дідусь Джо Браун від початку підтримували їхні стосунки, побачивши, наскільки щасливою її зробив пенсіонер. Втім, але її батька, 47-річного Каріма Філліпса, було важче переконати.

"Мені байдуже, 100 йому чи 55, він мені подобається. Я думала, що йому 60 чи 70, бо він має гарний вигляд. Він завжди бадьорий і активний. Мій дідусь сказав, що якщо я щаслива, то він і щасливий. Мій тато такий: "Чорт забирай, мем, зовсім ні". Потрібно було багато часу, щоб переконати його, але я запитала його, чи хоче він назавжди втратити свою дочку. Якби він не прийшов на моє весілля, він втратив би мене назавжди. Я сказала йому, що мені потрібна його підтримка і щоб він провів мене до вівтаря. Щойно він зустрів Чарльза і поговорив із ним, він полюбив його", - розповіла Міракл.

Закохані одружилися у липні 2022 року.

Зі свого боку, Чарльз поділився, що день весілля - найкращий день у його житті.

Також він зазначив, що у пари немає проблем через різницю у віці. Зараз закохані мріють стати батьками.

"Ми збираємося піти до клініки ЕКЗ, щоб обговорити наші варіанти. Можливо, вік Чарльза завадить нам завести дітей. Я переживаю за нього. На День Подяки він захворів на COVID, і я зламалася. Ми готуємось до всього, і він каже, що може вже не бути тут за п'ять років. Я говорю йому, що він ще переживе нас усіх. Насправді я знаю, що житиму довше, ніж він, тому я намагаюся жити, веселитися і отримувати з ним якомога більше досвіду", - прокоментувала Міракл.

Жінка стверджує, що її стосунки привернули багато негативної уваги в Мережі. Пару часто сприймають за батька та дочку.

"Якось ми збиралися до Флориди у відпустку. Ми орендували машину, і жінка сказала: "О, це твій тато", а я сказала: "Так, це мій тато. Привіт, тату". Я тупа людина, так що я не злилася. На публіці мені байдуже, я не вважаю це дивним, я просто займаюся своїми справами. А от люди в Мережі змушують мене почуватися дивно. Я отримую негативну реакцію від людей, які мене не знають чи не люблять, вони просто називають це, як бачать. Я розмістила свого чоловіка в Мережі, і це зайшло далі, ніж я могла собі уявити", - поділилася вона.

Зокрема, юзери дорікають молодій дружині, що вона нібито використовує Чарльза.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні