Найкращий друг Президента Євген Кошовий розповів, як змінився Зеленський за час війни

1
Найкращий друг Президента Євген Кошовий розповів, як змінився Зеленський за час війни
Комік та художній керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий - давній та близький друг Володимира Зеленського. Раніше актор зізнався, як підтримує президента України під час російського вторгнення, а зараз розповів про зміни у главі держави за рік війни, пише Апостроф.

"За цей рік він щось трошки постарів. Вибачте. Я, коли побачив обкладинку Der Spiegel, він там взагалі на себе був не схожий. Я відразу написав йому: "З тобою все нормально?" - і відправив йому обкладинку. А він каже: "Та то світло таке". Він до цього легко ставиться. Він іноді говорить неправду, що він спить. Це все видно", - розповів друг президента в інтерв'ю Олексію Суханову.

Війна позначилася не лише на зовнішності Володимира Зеленського, також, за словами Кошового, відбулися внутрішні зміни.

"Він став міцнішим, ти ж бачиш, він навіть не посміхається. Посмішка у нього з обличчя зійшла. Але почуття гумору він не втратив. Коли переписуємося, то буває щось таке напише, то я думаю: "О, брат, ти у формі, то добре", - поділився Євген. - Це змінилося, і це трохи засмучує. Бачити людину, яка 17 років усміхається і разом з нею ти ржеш невтомно, а тут таке. Він став, як залізо, як сталь. І коли бачиш його інтерв'ю і коли він зустрічається зі світовими лідерами, то... Такий дорослий лідер своєї нації".

Євген Кошовий вважає, що ці зміни остаточні й "повернення більше не буде".

"По-перше, думаю, що його не відпустять саме українці. По-друге, думаю, після такого повернутися до минулої своєї професії дуже складно буде", - заявив комедійний актор.



За 17 років дружби Зеленський навчив Кошового "читати людей" та "бути людиною". Окрім цього, за словами коміка, президент ненавидить зраду та зрадників. "Він до цього дуже серйозно ставився як у професії, так і зараз під час президентства", - зазначив актор.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зозуля хвалить пєтуха.. Нехай бороду зголить то помолодіє!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні