Які речі не можна зберігати на вішалці

0
Які речі не можна зберігати на вішалці
Не всі речі варто зберігати на вішаку, адже деякий одяг може розтягуватись від цього і, відповідно, втрачати свій вигляд, або й взагалі псуватись, пише Styler.

Сукні-светри й важкі сукні
Такого типу одяг може розтягнутись під впливом власної ваги, якщо його зберігати на вішаку. Так за кілька місяців сукня втратить свій вигляд - вона розтягнеться. Важкі в'язані моделі светрів або сукні, оздоблені паєтками й бісером чи іншим подібним декором краще скласти і зберігати на полицях у шафі.

Важкі светри й трикотаж
Із важкими светрами подібна ситуація, що й із в'язаними сукнями. Такий одяг також під власною вагою на плічках швидко втратить форму. Іноді її можна повернути пранням, але це у випадках, коли деформація зовсім незначна.

Втім не варто ризикувати й краще скласти важкі светри і трикотажні речі та зберігати на полицях. Так вони не зіпсуються, головне стежте, аби не завелася міль - вона особливо любить шерстяний одяг.

Шарфи
Спершу може видатись, що вішак є ідеальним варіантом для зберігання шарфів, адже так вони не мнуться. Однак їх краще тримати у скрученому вигляді у шафі, якщо не йдеться про шовкові моделі.

Якщо ви дбайливо скрутите шарфи "рулонами", то вони також не сильно зімнуться під час зберігання.

Одяг для спорту
Найчастіше спортивний одяг виготовляють з еластичних тканин, а вони здатні втрачати форму, якщо тривалий час висять. Тому їх також краще зберігати складеними на окремій поличці шафи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні