У МЗС назвали умову закінчення війни до кінця року

1
У МЗС назвали умову закінчення війни до кінця року
Заступник міністра закордонних справ України Андрій Мельник заявив, що війна в нашій країні може завершитися до кінця цього року. Для цього нам потрібно в 10 разів більше військової допомоги від партнерів.

Про це Мельник написав у себе в Twitter, повідомляє Obozrevatel.

Мельник подякував нашим союзникам за підтримку, але зазначив, що цього недостатньо для того, щоб зупинити російську агресію. Він закликав партнерів виділити 1% свого ВВП на постачання зброї Україні.

"Закінчення війни значною мірою залежить від того, чи наші партнери перейдуть останні червоні лінії, які залишаються, аби не провокувати Путіна на можливий ядерний удар і інші страшні історії, які теоретично є можливими", - сказав заступник міністра.

Головним питанням залишається те, чи нададуть Україні ракети далекої дії та винищувачі західного зразка. І воно має бути вирішене вже зараз. Отримання Україною цього озброєння сприятиме завершенню війни, резюмував Мельник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а захід насправді бажає Україні перемоги ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні