Під час концерту у Кишиневі охорона відібрала в українців прапори. ВІДЕО

1
Під час концерту у Кишиневі охорона відібрала в українців прапори. ВІДЕО
22 квітня під час концету російського виконавця Noize MC <Іван Алєксєєв> у Кишиневі, охорона силою відібрала державний прапор в українки та вивела кількох людей із зали. Про це пише молдовсьий портал Newsmaker, передає zaxid.net.

На опублікованому відео видно, як дівчина взяла український прапор та підняла його над головою. Одразу після цього, втрутилися охоронці, які відібрали прапор та силою вивели кількох людей. Усе це відбувалось під час виконання україномовної пісні Noize MC «Вуду», присвяченої російсько-українській війні.

Дії охорони помітив Noize MC <виконавець відомий своєю проукраїнською позицією>, який зупинив виступ і заявив, що поки прапор та людей не повернуть – він не співатиме. Через деякий час прапор та людей повернули в залу і концерт продожився. Організатори пояснили такі дії охоронців тим, що під час концерту нібито було заборонено демонстрацію будь-яких прапорів.



Іван Алєксєєв <більш відомий під псевдонімом Noize MC> – російський репер, рок-музикант, співак, композитор та актор. Відомий своєю проукраїнською позицією. Ще 14 серпня 2014 року, після анексії Криму, музикант виступив на львівському фестивалі ZaxidFest, загорнувшись у прапор України.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну висловлювався на підтримку України та критикував дії Росії. У березні 2022 випустив кліп на україномовну пісню «Вуду», присвячену російсько-українській війні. Навесні 2022 року провів благодійний тур країнами Європи, кошти з якого були спрямовані на допомогу українським біженцям. На одному з концертів виконав пісню «Аусвайс», в якій визнав колективну вину росіян у війні проти України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає хароших россіян, хай розбудовцють, очищаюють свою мсковію, а не тікаютьі на війні піаряться. Українцям не варто ходити на їхні концерти, взаалі схоже на заплановану частину шоу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні