--> У рф впав безпілотник з вибухівкою: звинувачують Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У рф впав безпілотник з вибухівкою: звинувачують Україну

0
У рф впав безпілотник з вибухівкою: звинувачують Україну
У Росії в Підмосков'ї впав безпілотник із 17 кілограмами вибухівки. Росіяни стверджують, що БПЛА нібито українського виробництва.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Baza.

"Безпілотника виявила місцева мешканка в лісовому масиві неподалік Ногінська вдень 23 квітня. Вона повідомила поліцію, що за 300 метрів від свого будинку знайшла великий літальний апарат", - йдеться в повідомленні.



Як стверджують проросійські Telegram-канали, БПЛА, що впав, нібито виявився UJ-22 Airborn українського виробництва, довжиною 3,5 метра.

"Зважаючи на все, у нього закінчилося паливо в баку. Усередині дрону було виявлено близько 30 брикетів масою по 570 г з вибуховою речовиною всередині", - допускають росіяни.

Також стверджується, що імовірно безпілоіник "був споряджений зарядами C-4".

"Вибухотехнікам довелося працювати на місці падіння дрону близько 5 годин. Звідки було запущено безпілотника - поки що невідомо", - додають в мережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні