Головні ледарі за знаком Зодіаку

0
Головні ледарі за знаком Зодіаку
За спостереженнями астрологів, найбільш ледачі люди з'являються на світ під певними сузір'ями. Хто ж вони, головні нероби в гороскопі, інформує Ukr.Media.

Риби

Народжені під водним знаком Риб — лідери в рейтингу найбільш ледачих. Перш ніж піднятися вранці з ліжка, вони довго ніжаться, мріючи про те, як було б добре провести так весь день. Вдень, в робочий час, вони відволікаються на свої думки і мрії, оточуючим раз у раз доводиться повертати їх до реальності.

Апатичність і повільність — якості, часто властиві Рибам.

Вони, що називається, довго запрягають: можна було тисячу разів зробити справу і насолоджуватися відпочинком, але ні, уродженці водного знака будуть тягнути, відкладати до останнього і зроблять все в останню хвилину. А все тому, що їм лінь.

Терези

Представники повітряного знака — жахливо нерішучі і невпевнені в собі люди. Терези постійно сумніваються, у них переважує то одна чаша, то інша. Вони бояться приймати рішення поодинці і постійно звертаються за порадами до інших людей, а то і зовсім сподіваються, що вибір зроблять за них.

Але це ще півбіди. Якщо ніхто не прийде Терезам на допомогу (читай: чи не зробить за них всю роботу), вони насилу знайдуть в собі сили взятися за справу самостійно. Лінь, якої у Терезів стільки ж, скільки невпевненості, буде гальмувати процес, поки не почнуть горіти дедлайни. Лише тоді цей знак вирішить щось робити.

Водолій

У Водолія повно грандіозних планів, але найчастіше вони так і залишаються нереалізованими. Вся річ у тім, що представникам повітряного знака лінь доводити розпочате до кінця. Вони швидко загоряються якоюсь ідеєю, але так само швидко остигають до неї і кидають на півдорозі, незважаючи на взяті зобов'язання.

Повсякденними справами Водолію ще більше лінь займатися. Щоб сходити до магазину, зробити в будинку прибирання або просто вимити посуд, йому необхідно довго лежати і дивитися в стелю в пошуках натхнення. Не факт, до речі, що воно його наздожене — в кінцевому підсумку Водолій махне на плани рукою і буде дивитися смішні ролики в соцмережах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні