--> Біля заправки зіткнулися 5 авто: серед постраждалих вагітна жінка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Біля заправки зіткнулися 5 авто: серед постраждалих вагітна жінка. ФОТО

0
Біля заправки зіткнулися 5 авто: серед постраждалих вагітна жінка. ФОТО
У Довгинцівському районі Кривого Рогу 24 квітня зіткнулися п'ять автомобілів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримали троє осіб, серед яких вагітна, пише Обозреватель.

За даними ЗМІ, у потерпілої жінки загроза викидня, пише Telegram-канал "Дніпро оперативний". Пресслужба Криворізького районного управління поліції підтвердила факт аварії і те, що внаслідок ДТП є постраждалі.

Відомо, що автомобілі зіткнулися на об'їзній дорозі неподалік від заправки. Після інциденту рух на цій ділянці був тимчасово утруднений.

Попередньо, постраждали чоловік 20 років, водій Volkswagen Passat, та жінка 32 років. Одні джерела пишуть, що потерпіла жінка була за кермом Lanos, інші – що вона їхала на пасажирському сидінні.

"Дніпро оперативний" передає, що водій білого Volkswagen CC нібито вирішив обігнати транспортні засоби, виїхав на зустрічну смугу та спровокував зіткнення ще чотирьох машин: Skoda, Volkswagen Passat, Renault і Lanos.

Місцевий портал пише, що хлопцеві, який керував Volkswagen CC, 20 років. Він нібито зіткнувся із чорним Volkswagen Passat. Останній вилетів у Skoda, а Volkswagen CC вдарився в ще одну машину – Lanos. Один з уламків від авто пошкодив Renault, що проїжджав поряд.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні