Найкращі дружини за знаком Зодіаку: топ-5

0
Найкращі дружини за знаком Зодіаку: топ-5
Астрологи назвали найкращих мам за гороскопом і розповіли, жінки яких знаків Зодіаку здатні перетворити сімейне життя на казку, пише Апостроф.

1 місце – Рак
Ця жінка не поспішає заміж і ретельно обирає чоловіка, проте чоловік, який стане її обранцем, буде щасливий. Представниця знаку стежить за собою, вона гарна господиня та уважна мама. Сім'я для неї – на першому місці і того ж вона вимагає і від чоловіка.

2 місце - Водолій Ця жінка втілює в собі всі чоловічі мрії - вона завжди свіжа і активна, гарна, не перестає дивувати і захоплювати. З представницею знака не буває нудно, але щасливий з нею буде лише той чоловік, який погоджується на те, що дружина ніколи не належатиме йому повністю.

3 місце - Козеріг
Це - ідеальна жінка, яка виходить заміж не за потягом серця, а виходячи зі здорового глузду та холодного розрахунку. Життя такої пари буде розміреним і благополучним, дружина не піднесе "сюрпризу" у вигляді інтрижок і зрад, а робитиме все для збільшення добробуту сім'ї.

4 місце - Телець
Ця жінка має справжній талант робити з розгульних парубків успішних чоловіків. Вона розумна і дбайлива, але в гонитві за добробутом може втрачати радість життя. Те саме може статися і з її чоловіком. Крім того, представниці знаку можуть довго терпіти те, що їм не подобається, але зрештою вибухне бурхливий скандал.

5 місце – Діва
Ця жінка стає для свого чоловіка не тільки вірною дружиною, а й найкращим другом. Її девіз - "подружжя має дивитися не один на одного, а в одному напрямку". Причому обирає цей напрямок саме дружина-Діва. Проте офіційний статус глави сім'ї залишається за чоловіком і гордість його не страждає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні