Косметика Elemis – вибираємо для різних потреб*

0
-3
Косметика Elemis – вибираємо для різних потреб*
Elemis – косметика, яку створено практично повністю з натуральних інгредієнтів. Але одночасно вона є втіленням найновіших досягнень у сфері науки та косметології. Саме з такою ідеєю британський бренд був заснований понад 40 років тому. Дотримуються цієї концепції в компанії і в наш час. Однак за тривалу історію асортимент торгової марки суттєво збільшився. Тож тим, хто тільки відкриває для себе неймовірну продукцію Elemis, буває нелегко зорієнтуватися. Якщо у вас теж очі розбігаються від споглядання косметики цієї торгової марки, тоді ця стаття саме для вас.

Що варто знати про косметику Elemis



Під логотипом торгової марки Elemis випускають десятки найменувань косметичної продукції для професійного догляду за шкірою. Зорієнтуватися в асортименті бренду буде легше, якщо знати, чим відрізняються засоби різних серій. А їх у Elemis декілька. Найбільш знакові:

  • Pro-Collagen – в основі формул інгредієнти, що запобігають швидкому старінню шкіри, містять морський колаген і рослинні екстракти, котрі сприяють еластичності, гладкості, пружності шкірного покриву.

  • Dynamic Resurfacing – особливістю засобів цієї серії є здатність покращувати текстуру епідермісу, відлущувати ороговілі частинки, усувати пігментацію, зменшувати пори. Для цього косметична продукція збагачена фруктовими кислотами, ензимами і запатентованими комплексами, що пришвидшують природний процес відновлення шкіри.

  • Superfood – косметика збагачена екстрактами рослин, які заведено називати суперфудами. Такі засоби бездоганно зволожують шкіру, збагачують її речовинами, необхідними для здорового сяючого вигляду.

  • Peptide4 – серія на основі пептидів, які зменшують вікові прояви на шкірі, пришвидшують її регенерацію, підтримують тканину зволоженою.

  • Ultra Smart – серія косметичних засобів, створених із застосуванням найновіших технологій і запатентованих формул, таких як Aqua Shuttle, Ultra Smart Pro-Collagen, які разом з екстрактами водоростей і біоактивних пептидів глибоко зволожують шкіру, створюють ліфтинг-ефект, зменшують прояви зморшок.



Словом, вибрати косметику Elemis для будь-якого типу шкіри доволі просто – головне читати етикетку й опис до засобу.

Що робити, якщо потрібна фахова поміч у виборі засобу?



Щоб мати повну впевненість, що вибраний косметичний продукт підійде вашій шкірі, перед тим як замовити новинку, варто проконсультуватися з фахівцем. Це вдасться зробити, якщо замовлення робити в онлайн-магазині FABO, який спеціалізується на продажах люксової косметики. Консультанти магазину не тільки бездоганно розбираються в асортименті й допоможуть швидко відшукати в каталозі потрібний засіб, але й на рівні експертів здатні порадити, який засіб буде кращим для вашого типу шкіри.

Коли йдеться про догляд за шкірою тіла чи обличчя, чимало жінок хибно вважають, що купувати дорогі інноваційні засоби варто тоді, коли з’являться видимі вікові зміни. Насправді ж зморшки й інші косметологічні проблеми, як і хвороби, легше попередити, ніж згодом їх усувати. І для цього ідеально підходить косметика бренду Elemis.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні