Українців попередили про заморозки

0
Українців попередили про заморозки
У західних областях очікуються заморозки 27 та 28 квітня. Суттєве зниження температури також прогнозують у прилеглих областях - у Вінницькій та Житомирській, повідомила народна синоптикиня Наталка Діденко.

У середу, 26 квітня, на заході дощитиме. У регіоні буде холодно, вдень не вище +8...+13 градусів. Проте саме дощі, каже Діденко, своєю щільною хмарністю не пустять заморозки.

Втім, вже протягом наступних двох днів будуть нічні заморозки. Саме тому синоптикиня радить одягатися тепліше та прикрити рослини, які бояться низьких температур.

"У ніч проти 27 квітня дощі підуть собі далі, хмари розсіються, небо прояснить. Тут вже ймовірність заморозків реальна. Отже, вночі 27-го квітня у західних областях України передбачається заморозки. Вночі 28-го квітня ймовірність заморозків на заході України посилиться і навіть торкнеться прилеглих областей - Вінницької та Житомирської", - йдеться у повідомленні синоптикині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні